Tyttö on ilmetty Joseph Gordon-Levittin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Joseph Gordon-Levitt nousi aikoinaan tunnetuksi Kolmas kivi auringosta -komediasarjan lapsitähtenä. Gordon-Levitt on luonut menestyksekästä uraa myös aikuisena, sillä hänet on vastikään nähty muun muassa elokuvissa Inception ja Yön Ritarin Paluu.

Kuten lukuisilla muilla tähdillä, myös Joseph Gordon Levittillä on oma kaksoisolentonsa. Nimimerkillä Maythun kirjoittava Reddit-käyttäjä jakoi sivustolla kuvan naispuolisesta ystävästään, joka muistuttaa kasvonpiirteiltään hämmentävän paljon ex-lapsitähteä.

32-vuotias Joseph Gordon-Levitt on urallaan nähty Inception-elokuvan lisäksi myös muun muassa Mysterious Skin, (500) Days of Summer ja 50/50 -elokuvissa. Näyttelijä menetti hetkellisesti työkykynsä vuonna 2010 Dan-veljensä kuoleman myötä. Sittemmin Gordon-Levitt on jo palannut töihin entistä upeampien näyttelijäsuoritusten myötä.