Lady Gaga poseerasi alastonkuvassa – vain ruohoa ja multaa intiimipaikkojen peittona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Lady Gagan brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa. Neitokainen yhdistelee melko vapaasti erilaisia tyylisuuntia ja popkulttuurisia viittauksia toisiinsa niin musiikissaan kuin asuissaankin. Laulajan tuleva Artpop-albumi julkaistaan marraskuun alussa.

ladygaga18102013

Lady Gaga julkaisee pian levyltä uuden singlen Do What U Want, jossa tähti laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Neitokainen laittoi Twitter-blogiinsa kuvan, jossa nähdään tulevan singlen kuvastoa. Otoksessa Gaga poseeraa alastomana vain maan multaa ja ruohoa strategisilla paikoillaan.

27-vuotias artisti aikoo julkaista kyseisen singlen 21. lokakuuta. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale voi olla sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.