Puumien kuningatar huokuu seksiä – kuumat alusvaatekuvat julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailmassa on melko yleistä deittailla itseään nuorempiakin tähtiä. Ikäerolla ei ole niin paljon merkitystä, mitä tulee rakkauteen. Näin ajattelee ainakin brittien kuumimmaksi puumanaiseksi nimetty 43-vuotias Melanie Sykes, joka on naimisissa 28-vuotiaan siipan kanssa.

Nyt lumoava tummaverikkö esittelee dramaattista Adore Moi -alusvaatemallistoa Ultimo-merkin kuvissa. Melanien yllä on tyylikkäitä, tummasävyisiä alusvaatekokonaisuuksia. Aiemmin saman alusvaatemerkin mallina on nähty muun muassa Michael Bublen vaimo Luisana Lopilato.

Sykes oli aiemmin naimisissa italialaisen näyttelijä Daniel Caltagironen kanssa. Parilla on kaksi lasta, Roman ja Valentino. Aviopari erosi vuonna 2009, minkä jälkeen nainen tapaili nuorta 28-vuotiasta Jack Cockingsia. Sykes ja toyboy solmivat liiton toukokuussa.