Naapurin penistä puraissut mies sai ansionsa mukaan – tässä tuomio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin naapuririidasta, joka syntyi Xbox-peliäänistä ja päättyi sukuelinten pahoinpitelemiseen. Brittiläinen Jason Martin hermostui naapurilleen ja onnistui puremaan tätä nahistelutilanteessa penikseen ja kiveksiin.

Tilanne vaati tikkejä, vaikka Martinilla oli suussaan vain yksi hammas, mikä sinänsä hieman lievitti pureman tehoa. 41-vuotias tappelija myönsi maiskuttaneensa naapuri Richard Hendersonin pyjamahousuista pilkottanutta elintä kuin voileipää. Nyt Martin on saanut viimein rangaistuksen teostaan.

Hän sai hyökkäämisestä seitsemän vuoden vankilatuomion, koska hänen katsottiin tehneen tekonsa tahallisesti. Kentin Doverissa asuva kolmen lapsen isä sai vielä vuoden lisää istumisaikaa liikenteen vaarantaneesta ajamisesta johtuen, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Oikeudessa Martinille oli tärkeintä ilmoittaa tuomarille ja muille kuulijoille, että hän ei peniksen puremisesta huolimatta ollut vähimmässäkään määrin homoseksuaali. Normaalioloissa mies ei todistuksensa mukaan pistäisi toisen miehen elintä suuhunsa.