Stig on jäämässä tauolle: ”Jatkan opintojani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pikkutuhmilla sanoituksillaan suomalaisia jo pitkään naurattanut Stig on elättänyt itsensä jo parin vuoden ajan keikkatuloillaan. Hän kertoi Staran haastattelussa olevansa tyytyväinen, että opintotuet on pistetty katkolle.

Rahaa on aiemmin kertynyt myös muille artisteille tehdyistä kappaleista, mutta tänä vuonna sellaiseen ei ole ollut aikaa. Samalla mies paljasti aikovansa panna Stigin telakalle.

– Viimeisen vuoden aikana en ole kerinnyt tekemään muille. Olisi kuitenkin tarkoitus, että kun jatkan opintojani ja pistän Stigin tauolle, niin siinä samalla voisin sitten tehdä muillekin biisejä.

Muille tehtävien kappaleiden kohteena ei ole ainoastaan Suomi.

– Aion yrittää saada musaa myös ulkomaille, muutaman olen saanutkin. Aasia on ollut kovasti monella tähtäimenä, kun siellä levybisnes toimii eri tavalla. Siellä oikeasti vielä myydäänkin levyjä.

– Olen saanut pari biisiä Taiwaniin kahdelle eri naisartistille. Vielä ei ole tullut hittejä. Biisien tekemisessä on se hauska juttu, ettei koskaan voi tietää, että mistä tulee hitti. Se on sellaista lottoa. Oikeastaan muista biiseistä ei rahaa saa kuin hiteistä. Eli hittejä tässä metsästetään.