Tällaista elämä on OIKEASTI isojen rintojen kanssa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Isorintaisen naisen elämässä on monia puolia, joita asiasta tietämätön ei välttämättä tule ajatelleeksi. Kokoa voi sekä rakastaa että vihata. Ainakin se herättää tunteita, sillä usein A-kuppiset kanssasisaret eivät voi olla järjestämättä valitusvirttä asiasta.

Suuria rintoja ihaillaan, niistä syyllistetään ja niitä moralisoidaan. Mutta millaista elämä todella on kookkaan poven kanssa? Huffington Post -lehti kertoi artikkelissaan vaietun totuuden elämästä suurten rintojen kanssa.

Muodokkuus tekee naisesta monen mielestä seksikkään, mutta ryntäitä kuolaileva kaksilahkeinen tuskin tietää, kuinka paljon neitokaisella menee rahaa laadukkaiden rintaliivien ostoon. Kun povi ylittää C-kupin lukeman, liivien laadulla alkaa olla jo enemmän merkitystä rinnan tukijana – ja se maksaa.

Niin ikään sopivien liivien löytäminen voi välillä olla kiven takana. Kaikki kaupat eivät myy suuria kokoja, vaan monesti koot loppuvat suunnilleen DD-kupin tienoille. Urheilurintaliivienkin kanssa tulee olla tarkkana, sillä esimerkiksi juoksulenkki tuhdin rintamuksen kanssa voi olla tuskaa, jos sporttirintsikat eivät pidä povea paikoillaan asianmukaisesti.

Silloin voi päätyä hölkkäämään rintojaan pidellen lenkkipolulla. Näky on yhtä aikaa sekä huvittava että huomiota herättävä. ”Tissimiehet” varmasti kiinnostuvat ja saattavat viheltää perään, mutta pidemmän päälle tämäkin tekee elämästä monimutkaista. Olisihan se mukava keskittyä juoksutreeniin omien muotojen sijaan.

Kaksilahkeisten tuijotuksella on sekä hyvät että huonot puolensa. Rintavakoa korostava paita saattaa harhauttaa liikeneuvottelussa sopivasti vastapuolen ajatuksia, mutta esimerkiksi treffeillä lienee kestämätöntä, mikäli seuralainen tuijottaa silmien sijasta vain muhkeaa povea. Tuijotukselle voi itsekin antaa syytä pitämällä liian pieniä rintaliivejä.

Tämä onneton näky tulee välillä esiin kadulla, kun esimerkiksi kiloja kerryttänyt naisihminen käyttää samoja rintaliivejä kuin kymmenen kiloa sitten. Täytteet tulevat kupin yli – eikä se näytä hyvältä. Neitokaisen onkin hyvä olla todella tarkka siitä, että kaupasta tulee hankittua oikean kokoisia liivejä. Asiakaspalvelijat ovat sitä varten, jos oma pää menee sekaisin kokotaulukkoviidakossa.