Steve Jobsista paljastuskirja: ”Tantraseksiä puutarhavajassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Apple-nero Steve Jobs tunnetaan eräänä maailman ihailluimmista teknologiavelhoista, jolla on maailmanlaajuinen fanipohja. Mies menehtyi vuonna 2011 haimasyöpään, minkä jälkeen hänestä tehtiin muun muassa Jobs-elämäkertaelokuva.

56-vuotiaana edesmennyt Jobs on ihmisiä kiinnostava johtajahahmo, minkä vuoksi kaikki hänestä kirjoitettu materiaali myy hyvin. Tähän on luottanut mitä ilmeisimmin myös Steven entinen rakastaja Chrisann Brennan, joka julkaisi vastikään The Bite in the Apple: A Memoir of My Life With Steve Jobs.

Nainen oli Jobsin kanssa romanttisissa väleissä vuosina 1972 – 1977. Hänen mukaansa mies palasi vuonna 1974 Intian matkaltaan uusien seksuaalisten oivallusten kanssa. Mies halusi kokeilla silloisen tyttöystävänsä tantraseksiä.

– Kaikki tuli selväksi, kun hän kysyi haluaisinko harrastaa hänen kanssaan tantraseksiä puutarhavajassa. Meidän ehkäisymenetelmämme oli keskeytetty yhdyntä. Steve vetäytyi pois ennen orgasmia, minkä ansiosta hän säilytti elämänenergiansa töihin, kertoi Brennan Radar Online -lehdelle.

Chrisann Brennan tuli raskaaksi Stevelle, mihin mies ei reagoinut positiiviseksi. Lisa-tytär tuli tutuksi hänelle vasta myöhemmin, koska mies kielsi vuosien ajan isyytensä. Steve Jobs oli arvostettu Apple-perustaja, jota työtoverit ovat kuvanneet myös ailahtelevaiseksi ja tinkimättömäksi visionääriksi. Taannoin Yhdysvaltain presidentti George W. Bush harkitsi Jobsia neuvonantajakseen.