Nainen synnytti kirjakaupassa: ”Huusi kuin villieläin – kaikki taputtivat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset eivät aina kysy aikaa eikä paikkaa syntyäkseen, ja ajoittain pienokaisia saapuu maailmaan mitä erikoisemmissa paikoissa. Nyt vessojen, taksien, ambulanssien ja sairaaloiden aulojen lisäksi on synnytyspaikaksi päässyt myös kirjakauppa.

Kalifornian Torrencessa sijaitsevassa Barnes & Noble -kirjakaupassa ostoksilla ollut nainen huomasi yllättäen, että hänen vauvansa alkaa syntyä. Ensin ihmiset luulivat jonkun ulkopuolisen tehneen naiselle jotain, mutta pian selvisi, että nainen on synnyttämässä.

Asiasta uutisoineen ABC7-televisiokanavan mukaan silminnäkijät kertoivat naisen huutaneen synnytyksessä kivusta ”kuin villieläin – silkasta tuskasta”.

Tilanne eteni lopulta niin nopeasti, ettei naista ehditty siirtää synnyttämään ambulanssiin saati sairaalaan. Lapsi saatiin lopulta onnellisesti syntymään, jonka jälkeen paikalle kerääntynyt väkijoukko puhkesi raikuviin aplodeihin. Äiti ja poikavauva kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi.