Naomi Campbell paljasti tehodieettinsä salaisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin takavuosina lukeutunut Naomi Campbell asteli aiemmin tänä vuonna takaisin Versacen catwalkille 14 vuoden tauon jälkeen. Nyt Naomi on paljastanut dieettinsä ennen esiintymistä.

Brittiläinen supermalli kertoi The Edit-lehdelle nauttineensä kymmenen päivää ennen catwalkia pelkästään porkkanasta, inkivääristä ja ananaksesta valmistettua mehua kehoa puhdistaakseen. Naisen mukaan esiintyminen menikin loistavasti, eikä hän pettänyt yleisöä. Hän kuvaili tunnelmaa uskomattomaksi.

Vaikka malli on edelleenkin tietoinen kaikesta mitä suuhunsa panee, vakuuttaa hän turvautuvansa äärimmäisiin keinoihin hyvin harvoin. Hän saattaa toisinaan maistella jopa suklaata tai lettuja tullakseen iloiseksi, lehti paljastaa pilke silmäkulmassa.

Naomi Campbell tunnetaan tulisesta luonteestaan, joka on saanut mallin ongelmiin kerta toisensa jälkeen. Hänet tuomittiin vuonna 2007 syylliseksi entisen assistenttinsa pahoinpitelemiseen, jonka mallikaunotar teki Blackberry-puhelimensa avulla. Naomi pyrkii kuitenkin parantamaan julkista imagoaan uudella The Face -realityohjelmalla, jossa tähti toimii aloittelevien mallien mentorina.

43-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa. Taannoin brittiläinen mallitähti kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Vladislav Doronin kanssa.