Silminnäkijät järkyttyivät – illusionisti leikkasi ihmiset kahtia puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva illusionisti Chris Angel on jälleen otsikoissa, kun hän järkytti puistollisen ihmisiä markkinoidessaan siellä Believe-tuotantoaan. Hän pyysi miestä ja naista makuulle puiston penkille, ja katkaisi heidät kahtia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Paikalla olleet silminnäkijät olivat kauhistuneita näkemästään ja monet heistä juoksivat pakoon. Lopulta miehen ja naisen torsot olivat erillään jaloistaan ja ne yhdistettiin toistensa jalkoihin, joten miehellä oli tempun jälkeen jalassaan mekko ja naisella farkut.

On mahdollista, että ihmiset olivat näyttelijöitä, mutta Angel on tehnyt vastaavia tempauksia aiemminkin ällistyttäviä temppuja suurtenkin yleisöjoukkojen edessä. Suomalaisille Chris Angel on tuttu televisiossa esitetystä Tajunnanräjäyttäjä-ohjelmastaan. Hän on urallaan muun muassa kulkenut ikkunan läpi ja kävellyt vetten päällä.