Dita von Teese tyrmäävä näky myös vaatteet päällä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Burleskitähti ja mallineito Dita von Teese nähdään varsin usein alusvaatteisillaan joko esityksensä parissa tai oman alusvaatemallistonsa kuvissa. Poseeraamisesta nauttiva kapeavyötäröinen kurvitar on luonut kokonaisen uran vartalonsa avulla.

Eipä siis ihme, että vaate kuin vaate – Dita vaikuttaa aina näyttävän hyvältä. Tällä kertaa tummaverikkö ikuistettiin Hollywoodissa kukkamekossa, jonka leikkaus toi esiin tähden poven. Teese oli menossa lounastapaamiselle ystävän kanssa.

Dita von Teesen oikea syntymänimi on Heather Renee Teese. Burleskitaiteilijana julkisuuteen noussut neito on esimerkiksi näytellyt ja stripannut työksen. 41-vuotias nainen on ikäisekseen todella hyvin säilynyt. Nainen seurustelee parhaillaan Hurts-duon muusikon Theo Hutchcraftin kanssa. Parilla on 14 vuoden ikäero.