Orgiat Taylor Momsenin musiikkivideolla – itsekin rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Taylor Momsen nousi julkisuuteen Gossip Girl -sarjan kautta, mutta hänet on nähty lukuisissa elokuva- ja televisiorooleissa jo lapsesta saakka. Rohkeasta tyylistäänkin tunnettu neitokainen on sittemmin luonut uraa The Pretty Reckless -yhtyeen laulajana.

Taannoin Taylor Momsen herätti huomiota The Pretty Reckless -yhtyeen Going to Hell -kiertuetta mainostavan julisteen ansiosta, koska hän poseerasi julisteessa viettelevästi ilkosillaan, peittäen kädellä rintansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt samannimisen singlen musiikkivideo on julkaistu, ja siinä Taylor nähdään poseeraamassa yläosattomissa rinnat paljaana. Kuva on toki käsitelty sellaiseksi, että intiimit yksityiskohdat pysyvät katsojilta piilossa. Videolla Momsen nähdään alastomien ihmisten orgioissa makoilemassa alastomien vartaloiden päällä.

20-vuotias Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on myös arvostellut katolilailaista koulua, jossa hän varttui. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.