Adrianne Curry laittoi povensa esille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelman kaunotar Adrianne Curry on kunnostautunut viime vuosina tyrmäävien verkkokuvien avulla. Neitokainen uskaltaa esitellä vähäpukeista vartaloaan niin bikineissä, alusvaatteissa kuin sporttirintaliiveissäkin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tällä kertaa Adrianne julkaisi Twitter-blogissaan rintavan poseerauksen, jossa nähdään käytännössä vain hänen muhkea povensa. 31-vuotias julkkis esittelee T-paidassa rintavakoaan. Monen miehen voisi olla vaikea katsella suoraan silmiin, jos edessä olevan neitokaisen toppi tarjoaisi tällaiset näkymät.

Adrianne Marie Curry voitti Huippumalli haussa -ohjelman ensimmäisen kauden. Hän oli aiemmin naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa, mutta liitto päättyi. Sittemmin Curry on seurustellut tuottaja Todd Royn kanssa. Neito tunnetaan myös biseksuaalina, sillä malli ei ole koskaan epäillyt kertoa mieltymyksiään medialle.