Miss Silmänruoka 2013 rannalla – bikinit valahtelivat myös ystävättärellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu muotoineen usein paparazzikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden otoksissa.

Usein julkisella paikalla urheileva ja joogaava Anais kuvattiin eilen rannalla Miami Beachilla yhdessä ystävänsä, brasilialaisen Ana Bragan, kanssa. Molemmilla näytti olevan hieman liian suuret bikinit yllään, sillä ne valahtelivat alas tuon tuosta.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.