Joanna Krupa strippiklubilla – kuumana kuin tanssijat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalaisamerikkalainen malli Joanna Krupa muistetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Kesällä naimisiin mennyt tähti ikuistettiin äskettäin paparazzikuviin, jossa hän pesi Ferrari-autoa aviomiehensä Romain Zagon kanssa.

Nyt Joanna on viettänyt aikaansa syntisessä Las Vegasissa, jossa tähdellä oli juontokeikka kuuluisassa Crazy Horse III Gentleman’s Club -strippibaarissa. Stripparin asuun Krupa ei sentään ollut pukeutunut, vaan kaunottaren yllä nähtiin hehkeä hopean sävyinen minimekko.

Joanna Krupa on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Neitokainen järjesti viime kesänä miljoonahäät kihlattunsa Romain Zagon kanssa. Pari meni naimisiin usean vuoden seurustelun jälkeen Etelä-Kaliforniassa järjestetyssä seremoniassa.