No yllätys! Nicole Scherzinger ja Lewis Hamilton palasivat yhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Formulakuski Lewis Hamilton on koko kesän harmitellut eroaan Pussycat Dollsin riveistä tunnetuksi tulleesta Nicole Scherzingeristä. Pariskunnan on-off -suhde tuntuu jo niin sekavalta, että harva pysyy kuvioissa mukana.

Vauhdikas parisuhde on aina ollut tämän parin tavaramerkkinä, sillä he ovat eronneet monta kertaa viisi vuotta kestäneen suhteensa aikana. Tämän kesän kiemurat ovat kuitenkin vetäneet pisimmän korren, sillä nyt uutisoitu yhteenpaluu on listallaan kaiketi kolmas – sitten kesäkuun.

Pariskunnan rakkaus osoittautui niin vahvaksi, että Britannian X Factor -ohjelmaa tuomaroinut Nicole Scherzinger on päättänyt jättää työnsä tämän kauden jälkeen, jotta hän voisi viettää enemmän aikaa F1-kuljettajarakkaansa kanssa.

Nicole ja Lewis tapasivat salaa viime viikolla hotellissa. He ovat puhuneet tuntikausia puhelimessa ja 28-vuotias Hamilton ja 35-vuotias Scherzinger ovat sen jälkeen odottaneet oikeaa hetkeä yhteenpaluun julkistamiseksi, Yahoo! uutisoi. Heillä on ollut ongelmana muun muassa yhteisen ajan puute ja työt eri mantereilla.