Ravintola yhdisti pizzan ja drinkin – pizzacocktail parmesan-juustolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat suomalaiset pizzaravintolat ovat etenkin viikonloppuisin auki yömyöhään saakka, sillä nälkäiset baarien asiakkaat päättävät iltansa mielellään perinteisellä italialaisherkulla. Kalifornialainen ravintola tarjoilee nyt pizzan ja alkoholin samalla kertaa.

Asiakkaat voivat tilata Trattoria Neapolis -ravintolan listalta pizzacocktailin. Juoma sislältää tomaattimehua, basilikalla maustettua vodkaa ja herkkutattijauhetta, ja sen pinnalle lisätään parmesan-juustoa ja mozzarellavaahtoa.

Ravintola on niin omistautunut italialaisille herkuille, että paikkaan on tilattu puulla lämmitettävä uuni suoraan Italiasta. Pizzacoctailin kyyipojaksi suositellaan tietenkin pizzaa.