Miehen selästä puhkaistiin pesäpallon kokoinen ”finni” – video ei sovi herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat teini-ikäiset kärsivät tälläkin hetkellä suurikokoisista finneistä kasvoissaan ja esimerkiksi selässään. Varsinaiset finnit kasvavat kuitenkin aniharvoin senttiä suuremmaksi, mutta hieman samankaltaiset kystat sen sijaan voivat olla suuriakin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ajoittain ihmisille syntyy kystia esimerkiksi infektion seurauksena, ja silloin nesteen tai muun pehmeän aineen täyttämä rakkula voi kasvaa jopa yli kymmensenttiseksi. Verkossa nähdään video erään suurikokoisen kystan puhkaisemisesta. Perheen isä yrittää parhaansa mukaan kuvata, kun äiti puristaa noin desilitran verran tavaraa ilmeisesti isänsä selästä. Video on katsottu YouTubessa jo yli kolme miljoonaa kertaa.