Mitä Kelly Brookin bikinipepulle tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook lukeutuu paparazzien ahkerasti seuraamiin neitokaisiin. Taannoin hän joutui pettämisskandaalin keskiöön, kun poikaystävä Danny Ciprianin, kerrottiin pettäneen kaunotarta jopa kuuden muun naisen kanssa.

Nyt Kelly Brook on ihmetyttänyt fanejaan tuoreilla nettikuvilla, jotka hän julkaisi lomareissultaan Instagramissa. Niissä julkkistähden takapuoli näyttää nimittäin kasvaneen huomattavasti aikaisempiin kuviin verrattuna. Parhaillaan monet fanit pohtivatkin pepun kasvun syytä ja sitä, että onkohan Kelly mahdollisesti turvautunut implantteihin.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.