Kim Kardashian ei kutsunut isäpuoltaan kihlajaisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmassa kuultiin taannoin iloisia uutisia, kun realitykanotar Kim Kardashian ja hiphopin supertähti Kanye West menivät kihloihin. Kanye kosi Kimiä näyttävästi sanfranciscolaisessa puistossa, josta tämän kerrotaan vuokranneen käyttöönsä kokonaisen stadionin.

Juhlallisessa tilaisuudessa oli mukana suuri joukko pariskunnan perheenjäseniä ja ystäviä. Yksi kuitenkin jäi puuttumaan – Kim Kardashianin isäpuoli Bruce Jenner. Asiaan vaikuttanee se, että Bruce ja Kris Jenner erosivat taannoin, jakaen samalla Kardashianien klaanin kahtia.

TMZ-verkkosivuston mukaan Kanye West oli se taho, joka suunnitteli kosimistilanteen jokaisen yksityiskohdan. Hänen ja Bruce Jennerin välien kerrotaan olleen aina varsin etäiset, eivätkä he lähipiirin mukaan ole koskaan todella keskustelleet toistensa kanssa. TMZ:n mukaan Bruce sai tietää tytärpuolensa kihlauksesta vasta myöhemmin, Kimin soitettua hänelle.

Kim Kardashianin äiti Kris Jenner paljasti taannoin New You -lehdelle, että hänen ei olisi koskaan pitänyt mennä naimisiin Bruce Jennerin kanssa. Hän katuu Kimin, Khloen, Kourtneyn ja Robertin isästä eroamista enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Uutista pidetään rankkana erityisesti siksi, että Kris meni aikoinaan olympiavoittaja Brucen kanssa naimisiin saman tien, kun ero Robert Kardashianista astui voimaan vuonna 1991.