Lieminen villitsee netissä ja keikoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen saadaan vuosittain muutamia uusia tähtiä, joiden ura käynnistyy poikkeuksellisen lupaavasti. Tällä hetkellä eräs kovimmassa nosteessa olevista tulokkaista on Lieminen, jonka esikoissingle Tääl on Lieminen villitsee parhaillaan kuulijoita netissä ja keikoilla.

– Mä oon tehnyt pari vuotta biisejä ja kaikki on mennyt omalla painollaan. Keväällä kävin soittamassa biisejä levy-yhtiössä ja sit tää biisi tuli valmiiksi Davon ja Edun kanssa, Lieminen kertoi hitistään Staralle.

Liemisen tähän mennessä merkittävin keikka nähtiin kesällä Flow-festivaaleilla.

– Flow’n keikka oli ihan himmee. En olisi ikinä uskonut, että se oli ihan täynnä se mesta, kun kaksi päivää aiemmin oli julkaistu se video. Oli ihan mahtava soittaa siellä. Video sai viikossa joku 100.000 katselua.

Viime viikonloppuna Tampereella järjestetyssä Lost In Music -tapahtumassa ravintola Artturissa esiintynyt Lieminen sai aikaan lähes hysteriaa, kun keikkapaikalle oli jo ennen esiintymistä kymmenien metrien jono. Kaikki halukkaat eivät lopulta mahtuneet sisään, ja keikalle päässyt yleisö yhtyi hittikappaleessa äänekkääseen yhteislauluun.

– Ekaa kertaa Kehä III:n ulkopuolella. Aika otettu olo kyllä. Ei olisi uskonut, että jengi näin hyvin tietää tän. Itse oon tällainen noviisi ja uusi artisti. Ihan mahtavaa. Levyn kanssa mulla on deadline tän vuoden lopussa ja laitetaan levy ulos ensi vuoden alussa.

Tääl on Lieminen feat. Davo & Edu -kappaleen musiikkivideo on katsottu tähän mennessä 250.000 kertaa ja määrä kasvaa koko ajan.