Liam Hemsworthin uusi rakas rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuneet Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat syyskuussa. Liam ei jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan pokasi itselleen nopeasti uuden kaunottaren, Eisa Gonzalez -nimisen meksikolaisen näyttelijättären.

eisagonzales25102013

Nyt 23-vuotias latinokaunotar nähdään GQ-lehden meksikolaisen version kansikuvatyttönä. Vaatteet näyttävät tuoreen kuvan perusteella pysyvän Eisa Gonzalezin yllä vain vähän Mileya paremmin. Näyttelijätär nimittäin poseeraa kannessa mustissa rintaliiveissä ja pitkissä sukissa, peittäen alapäänsä kädessään olevalla hatulla.

Eisa Gonzalez nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Neito on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan soundtrack-levyä.