Kim Kardashianin salattu laihdutustapa paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kimin kurvit ja paino ovat olleet kuumana puheenaiheena sen jälkeen, kun nainen viimein näyttäytyi medialle lapsen saamisen jälkeen.

Kim aloitti heti synnytyksen jälkeen tehokkaan laihdutuskuurin, jolla hän halusi pudottaa painonsa takaisin 52 kiloon. Hänelle kertyi ylimääräisiä kiloja raskausaikana yli 27. Fanit ovat udelleet Kimin ruokavaliota ja hän vastasi Twitterissä uteliaille turvautuneensa Atkinsin dieettiin.

Kyseisen dieetin tiedetään tepsivän Kimin kiloihin ja hän on jalostanut ruokavalioonsa mukaan tumman riisin ja kokojyväpastan. Tämä on tärkeää muun muassa imettämisen kannalta. Lisäksi hän kuntoilee aktiivisesti yhdessä miehensä Kanye Westin kanssa.

Lähipiiri on epäillyt Kimin olevan hieman liiankin orientoitunut painon pudottamiseen ja suurimmat kilot kerrotaan löytyvän naisen pään sisältä. Kim on muun muassa sanonut vihaavansa ulkonäköään ja moittii itseään läskiksi.