Maailman arvokkain Halloween-asu – naamiaisasussa 20 000 timanttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On olemassa hyvin toimeentulevia, rikkaita, ökyrikkaita ja miljonäärejä. Näiden yläpuolelle voi vielä luoda kastin miljardöörit ja koko pyramidin huipulla istuvat koko maailmaa pyörittävät pankkiirit.

Sitä emme tiedä, miten maailman rikkaimmat ihmiset juhlivat Halloweenia, mutta nyt markkinoille on tullut heille täydellisesti sopiva naamiaisasu. Kyseessä on koko vartaloa myötäilevä timanttiasu, jonka tekemiseen on käytetty peräti 20.000 jalokiveä.

Kuva: Gregor Lawson
Kuva: Gregor Lawson

Kyseinen Morph-a-Million -nimellä myytävä puku on arvoltaan 1,11 miljoonaa euroa, ja sen on suunnitellut Morphsuitsin perustaja Gregor Lawson.

– Kyseessä on Morphsuitsien mersu. Joku tulee tekemään lähtemättömän vaikutuksen puvulla, mikäli se myydään halloweeniksi. Puvun läpi voi hengittää, nähdä ja juoda, Gregor Lawson kertoo Elite Dailyn mukaan.