Seksikkäin mahdollinen parranpesu? Huippumalli-Nina vietteli kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Nina Agdal omaa tanskalaiset sukujuuret. The Wanted-yhtyeen laulaja Max Georgen kanssa seurusteleva neito julkaisi jokin aika sitten Instagram-sivuillaan kuvia, joissa hän vietti aikaa poptähden kanssa Las Vegasissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Agdal on nykyään varsin haluttu malli, joka esiintyy myös verkossa julkaistulla Galore-lehden kuvausvideolla. Kuvauksissa Nina oli verhonnut vartalonsa amerikkalaishenkisiin tähtilippubikineihin ja naapurintyttömäisiin farkkushortseihin. Hän pesi videolla muun muassa polkupyörää ja miehen partaa – eikä tilanteista puuttunut seksuaalista latausta.

21-vuotias Agdal on noussut lyhyessä ajassa mallimaailman kärkikastiin ja hän tekee töitä muun muassa Victoria’s Secret -brändille. Neito seurusteli aiemmin Maroon 5 -rokkari Adam Levinen kanssa. Sittemmin hän on siirtynyt toisenlaiseen artistiin, The Wanted kokoonpanon laulaja Max Georgeen. Miestähti taas seurusteli aiemmin julkkiskaunotar Michelle Keeganin kanssa.