Oravan märkäpaise poksautettiin: ”Olisi voinut purra”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

YouTube-videoiden katselija törmää aika ajoin eläinvideoihin, joissa nähdään esimerkiksi karvaisia otuksia leikkiensä parissa. Joskus eläin tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa, ja näitäkin sessioita tallennetaan välillä videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideon pääosassa nähdään suloinen pikkuorava, jonka poskessa on iso märkäpaise. Eräs parivaljakko haluaa auttaa luontokappaletta ja poksauttaa paiseen auki neulalla. Orava ei nauti hoitotilanteesta, mutta hoitajan mukaan sitä ei tarvitse nukuttaa.

Se ääntelehtii voimakkaasti, kun märkää puristetaan pois ihon alta. Otukselle annetaan antibiootteja, jotta tulehdus paranee. Nainen kehuu eläintä, koska se ei ole kertaakaan yrittänyt näykäistä.

– Minua se olisi voinut purra. Anteeksi, pikkukaveri! Kommentoi mies videolla.