Jennifer Lopez erokohun keskiössä – pitävätkö huhut paikkansa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan kattavan musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijättärenä ja televisiokasvona. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa, mutta nyt pariskunnan rakkaudenliekin kerrotaan sammuneen.

Radar Onlinen mukaan 44-vuotias Jennifer on suunnitellut 25-vuotiaan miehen jättämistä jo tovin. Naisen kerrotaan kyllästyneen suhteeseen, koska heidän välillään ollut kipinöinti on sammunut. Laulaja on yrittänyt kieltää asian, mutta he olivat lyhyellä tauolla jo kesän alussa. Jennifer on myös ottanut työtarjouksia vastaan vain itselleen, eivätkä he ole esiintyneet viikkoihin yhdessä.

Jennifer Lopez ei ole tohdinnut lopettaa suhdetta aiemmin, koska hänen ja Marc Anthonyn kaksospojat ovat kiintyneet Casper Smithiin. Laulajan otaksutaan pysyvän tanssijan kanssa väleissä vuonna 2008 syntyneiden lasten hyvinvoinnin vuoksi. Kaunotar palaa tänä vuonna jälleen American Idol -ohjelman tuomariksi. Neitokaiselle maksetaan sarjasta huikea 15 miljoonan dollarin palkkio.