Kurt Cobainin tytär vainoajan piinaamaksi – parantaa kotinsa turvallisuutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen Nirvana-rokkari Kurt Cobainin tytär Frances Bean Cobain on nykyään jo 21-vuotias nuori neitonen, joka on työskennellyt esimerkiksi mallina ja taiteilijana. Frances oli taannoin otsikoissa tylytettyään Kardashianin klaaniin kuuluvaa Kendall Jenneriä.

Frances Bean Cobain on saanut nuoresta iästään huolimatta kokea jo kuuluisan nimensä varjopuolet. Häiriintynyt vainoaja tunkeutui viime vuonna Cobainin Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin neitokaisen ollessa matkoilla. Poliisit pidättivät Marc James Franco -nimisen miehen, mutta hänen todettiin olevan henkisesti liian epävakaa tuomittavaksi oikeuden edessä.

Tapauksesta johtuen Frances Bean Cobain on pyrkinyt parantamaan turvallisuuttaan urakalla. Vainoajatapauksesta on kohta tasan vuosi, ja neitokaisen kerrotaankin palkanneen kotiinsa lisää turvamiehiä vuosipäivän takia. RadarOnline.com-sivun mukaan Cobainin pihalla partioi esimerkiksi autossa oleskeleva turvamies, joka kuvaa videokameralla kaikkia talon läheisyydessä liikkuvia ihmisiä.

Frances avautui vainoajan aiheuttamasta piinasta Twitter-tilillään. Tähden mukaan Marc James Franco makasi talon sisällä odottamassa häntä. Miehen tarkoituksena oli murhata neitokaisen poikaystävä ja mahdollisesti myös itse Frances.

Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä. Courtney-äiti muistetaan Hole-yhtyestään. Taannoin Courtney Love väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Myöhemmin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.