Kim Kardashianin kurvit kuin tiimalasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että Kim Kardashian olisi halunnut päästä raskauskiloistaan eroon kauneusleikkauksella, mutta Kanye West ei siihen suostunut. Nyt Kim on laihduttanut nopeasti lähes 20 kiloa ja palannut taas julkkisjuhliin edustamaan yhtä upeana kuin ennenkin.

Viikonloppuna Kim juhlisti 33-vuotispäiväänsä Las Vegasissa sijaitsevassa TAO-yökerhossa, jonne hän oli sonnustautunut näyttävään valkoiseen juhla-asuun.

Ensimmäinen 15 kiloa katosi naisesta nopeasti, sen jälkeen hän on joutunut taistelemaan jokaisen pudottamansa gramman eteen. Kyseessä on Kimin mukaan yksi hänen elämänsä suurimmista haasteista, jonka hän aikoo suorittaa, People.com raportoi. North Westin imettäminen auttaa naista urakassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat