Uskomaton näky Googlen karttapalvelussa! Sukuelimen muotoinen kirkko ihmetyttää

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy ajoittain arkkitehtoonisesti hyvinkin kyseenalaisia ratkaisuja, joista varsinkin ihmisen sukupuolielämään tavalla tai toisella liittyvät tapaukset leviävät nopeasti verkossa. Nyt ihmetellään Yhdysvalloista löytynyttä tapausta, jossa Dixonin kaupunkiin on rakennettu valtava sukupuolielin.

Kuva: Google Maps
Kuva: Google Maps

Illinoisin osavaltiossa sijaitsevan Dixonin kaupungin uusi kirkko 1st Church of Christ Scientist näyttää nimittäin ilmakuvissa hämmästyttävän selkeästi miehiseltä sukuelimeltä. Googlen Maps-karttapalvelun ilmakuvissa nähdään, että rakennus on ollut kuvaushetkellä edelleen työn alla, mutta sen muoto tulee tuskin enää muuttumaan kuvassa nähtävästä.