Harry Styles yritti iskeä puumanaista – sai täystyrmäyksen: ”Hän on liian nuori”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin komistus Harry Styles tunnetaan julkisuudessa miehenä, joka tuntee vetoa itseään vanhempiin naisiin. 19-vuotias laulaja on iskenyt jo usean puumanaisen, jotka ovat avautuneet kokemuksesta lehdille.

Aina ei Harrynkaan kiharapäinen charmi vetoa kypsiin neitokaisiin. Styles yritti nimittäin hurmata televisiojuontaja Samantha Armytagea haastattelun aikana Australiassa, mutta nainen kertoi laittaneensa nuorukaiselle jäitä hattuun, koska on tarpeeksi vanha ollakseen tämän äiti.

– Kun hän käveli sisään ja suuteli minua poskelle ajattelin, että no heipä hei. Harry oli avoin ja jutteli naisista. Hän sanoi, ettei välitä iästä. Hän flirttaili paljon, eikä se ollut vain yksipuolista, kommentoi 36-vuotias Samantha Armytage The Sun -lehdelle.

– Hän kutsui minut golfaamaan. Hän on liian nuori ja olen liian vanha hänelle. Pidän vanhemmista miehistä. Hän oli suloinen ja vaikutti älykkäältä pojalta, ja se flirttailu imarteli egoani.

Harry Stylesillä oli taannoin suhde itseään 14 vuotta vanhempaan X Factor -juontaja Caroline Flackiin. Romanssista uutisoitiin vuonna 2011 viihdelehdissä, jolloin nainen kertoi kiharapään karisman vieneen mennessään. One Direction -hottis on myös tapaillut nuoria tähtiä, kuten Taylor Swiftiä ja Cara Delevingneä.