Kosinnan seuraus: Kanye West sai uhkauksen Demi Lovatolta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulajatar Demi Lovato nousi kuuluisuuteen Disney Channelin näyttelijänä, minkä jälkeen hän on esiintynyt elokuvissa ja julkaissut omaa musiikkia. Tähden neljäs studioalbumi Demi julkaistiin tämän vuoden toukokuussa.

X Factor -tuomarinakin nähty Lovato on nyt kommentoinut Kim Kardashianin ja Kanye Westin kihlausuutista. Hän kertoi saaneensa aikoinaan Kimiltä tukea elämäntilanteeseensa, eikä epäröi antaa räppärille pyyhkeitä, mikäli tämä kohtelee ystävätärtä joskus huonosti.

– Olen sanonut Kanyelle ennenkin, että jos hän ei kohtele häntä hyvin, niin menen hänen peräänsä. Olen tuntenut Kimin vuosia, ja hän on ollut todella hyvä ystävä vaikeiden aikojen aikana. Hän ansaitsi sen stadionin. Nyt voin mennä onnittelemaan häntä! Kommentoi Demi E! News -lehdelle.

Lovato joutui menemään hoitoon vuonna 2010 päihdeongelmiensa takia, ja sai tuolloin korvaamatonta tukea realitytähdeltä. Hän on aiemmin kertonut, että tuona vaikeana aikana hänellä oli kaksi todella hyvää tukijaa, Kim Kardashian ja Selena Gomez.