Nina Agdal on todellinen rantapupu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalaissyntyinen Nina Agdal seurustelee parhaillaan The Wanted -poikabändin laulajan Max Georgen kanssa. Pari on tuntenut toisensa jo pidemmän aikaa, mutta vasta kun malli sinkkuuntui, hänellä riitti aikaa uudelle komistukselle.

Julkaisimme jokin aika sitten Agdalin kuumia Beach Bunny -merkin uimapukukuvia. Kyseisiin otoksiin on saatavilla lisäystä, jossa Nina edelleen jatkaa lämpimän hehkeällä linjallaan. Koto-Suomi ja pimeät syyssäät saavat mukavan tuulahduksen rantamaisemista, kun vaalea kaunotar poseeraa esimerkiksi seksikkään paljastavassa oliivinvihreässä uima-asussa.

21-vuotias Agdal esiintyi äskettäin videolla, jossa hän pesi bikiniasussa harmaantuneen miehen partaa. Neitokainen voittaisikin varmasti kyseisellä videolla kuumimman parranpesijän tittelin, mikäli moisesta koskaan kilpailtaisiin. Mallikaunottarella on kokemusta itseään vanhemmista miehistä, sillä hän seurusteli aikoinaan 34-vuotiaan Maroon 5 -solisti Adam Levinen kanssa.