Upea tanssivideo niittää suosiota: Ovatko nämä ihmisiä vai robotteja?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet huikeita tanssivideoita ennenkin, ja yleensä pääosassa ovat kehonhallinnan mestarit, jotka liikuttavat vartaloaan dubstepin tahtiin. Nyt lavalle nousee roboteiksi maskeerattu ryhmä, jonka tanssikuviot suorastaan ällistyttävät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on Robotboys-niminen poppoo, joka esittää kuvioitaan kuuluisan tanssimaisteri Poppin Johnin oppien mukaan. Kolme tanssivaa miestä mukailee musiikkia uskomattoman tehokkaasti, ja toisinaan jopa tuntuu, että he olisivat oikeasti robotteja.

Robottitanssi saatetaan toisinaan sekoittaa popping-tyyliin, vaikkakin molemmissa lajeissa liikkeet ovat usein hyvin teräviä ja mekaanisen oloisia. Robottitanssissa on tarkoituksena luoda illuusio, että ihmisen liikkeet olisivat konemaisia ja sätkynuken kaltaisia. Robotboysin video on saavuttanut muutamassa päivässä pari miljoonaa katselukertaa.