22-vuotias Jade Foret on kuuma bikinikissa – vauvamasusta huolimatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Belgialainen mallikaunotar Jade Foret on tuli viime kesänä tunnetuksi paparazzikuvista, joita hänestä ikuistettiin erityisesti Miami Beachilla. Otsikoihin kaunottaren on nostanut kuitenkin hänen ranskalainen miljardööri-miesystävänsä Arnaud Lagarderen.

Eilen Jade Foret ja Arnaud Lagardere kuvattiin nauttimassa yhdessä rantaelämästä Miami Beachilla. Parhaillaan raskaana olevan Jaden vauvamasu näkyy jo selvästi.

22-vuotias belgialainen Jade Foret on mallikaunotar, joka aloitti malliuransa jo 12-vuotiaana poseeratessaan Levis-vaatemerkin kohutussa mainoksessa. Samana vuonna hän oli jo mukana Armanin muotinäytöksessä Italiassa. 13-vuotiaana hän poseerasi rohkeissa kuvissa, joista nousi kohu. Jade avioitui vuonna 2010 ranskalaisen liikemies Arnaud Lagarderen kanssa.