Ruokaa kuin taidetta – 13 annosta liian upeita syötäväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malesialainen kahden lapsen äiti ja ruokaguru Samantha Lee on nainen, joka varmasti saa jälkikasvunsa onnelliseksi. Hän nimittäin loihtii jokaisesta ruoka-annoksesta tarinan lautaselle samalla, kun tarjoilee terveellistä apetta.

Samantha Lee julkaissut uskomatonta lautastaidettaan Instagramissa ja Facebookissa. Lautasten hauskoja kuvia saattaa toisinaan ryhdittää taustapaperille piirretty maisema, mutta useimmiten annokset toimivat myös ilman niitä.

Nyt etenkin Halloweenin tullen tämä äiti on hemmotellut lapsiaan teeman mukaisilla annoksilla. Lautaselle ovat päässeet tutut piirroshahmot. Hänen aiemmissa töissään on esiintynyt myös tuttuja paikkoja ympäri maailmaa sekä suloisia hahmoja ja otuksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat