Tässä on Zimbabwen rumin mies – jo toista vuotta peräkkäin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet pitävät kauneutta eräänlaisena meriittinä, jolla voi saada ystäviä, vaikutusvaltaa ja jopa luoda itselleen uraa. Mutta merkittävä rumuus saattaa tehdä tämän saman, mikäli henkilö osaa pelata korttinsa oikein.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Zimbabwelainen William Masvinu ei ole piirteiltään häikäisevän komea, mutta ei erityisen rumakaan. Mies osallistui siitä huolimatta vuonna 2012 Mr Ugly -kilpailuun ja voitti maan rumimman miehen tittelin. Masvinu janosi hyvän sijoituksen jälkeen lisää kunniaa, ja osallistui tänäkin vuonna samaan kilpailuun – voittaen sen jälleen.

– Rumuuteni tulee minulle luonnostaan, ja vaikka vähän valmistauduin näytöstä varten, annoin ulkonäköni puhua puolestaan, kertoi William Masvinu All Africa -sivustolle.

Manageri Michael Gumbon mukaan Masvinu on rumuuden ammattilainen, jota ei tarvinnut kilpailuun paljoa valmistella. Koreografian harjoittelu ja hassu asu auttoivat lavalla, mutta luonnollinen lahjakkuus toi kuitenkin voiton kotiin.