Jarkko Tammisen Stars Show käynnistyy huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen Stars Show saa ensi-iltansa Helsingin Peacock-teatterissa huomenna. Spektaakkeli on ensimmäinen, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa esityksessä 40 julkisuudesta tuttua henkilöä. Esityksessä nähdään imitoimassa myös Laura Voutilainen.

Jarkko kertoo, että ennakkoyleisöt ovat ottaneet esityksen hyvin vastaan.

– Olen niin positiivisesti yllättänyt, että ihmiset ovat löytäneet show’mme jo tässä vaiheessa, vaikka ensi-iltakin on vasta huomenna. Enpä olisi uskonut, millainen työ oli hahmojen opettelussa! Äänen lisäksi pitää opetella liikkeet, ilmeet ja eleet sekä hankkia puvustus ja käsikirjoittaa koko esitys, Jarkko iloitsee.

Jarkko Tamminen on haaveillut omasta esityksestä jo 15 vuoden ajan, ja perehtynyt alaan opiskelujensa ja töidensä ohella. Valmistelutyön pohjaksi hän on käynyt katsomassa toistasataa esitystä aina Las Vegasia ja New Yorkia myöten. Jarkko on valmistunut Teatterikorkeakoulusta musiikkiteatterilinjalta, mutta halunnut jatkaa opintojaan erityisesti äänenkäytön alalla.