Kauneusleikkausten karmaiseva tulos: Tältä Joan Rivers näyttää nykyisin

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on pilannut kasvonsa lukuisilla toimenpiteillä arvokkaan ikääntymisen sijaan.

Omasta ulkonäöstään huolimatta Rivers on kommentoinut aktiivisesti nuorempia ja kauniimpia kollegoitaan, sillä taannoin hän haukkui esimerkiksi Adelea lihavaksi. Eilen New Yorkissa ikuistetuissa kuvissa Joan esittelee kauneusleikkaustensa vähemmän mairittelevat tulokset.

Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.