Kanye Westillä ällistyttävät hääsuunnitelmat – kaikkien aikojen julkkishäät tulossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat äskettäin kihlasormuksia ja he ovat valmiina avioliittoon. Pariskunta sai kesäkuussa esikoislapsensa Northin, ja avioliitto sinetöi heidän onnensa.

Tuleva hääpari on seurustellut jo pidemmän aikaa, ja kuten arvata saattaa, ei tämän perheen häistä ole tulossa millään muotoa pienet ja intiimit. Kanye West on nimittäin sanonut, että hänen ja Kimin vihkitilaisuus tulee olemaan suurin show, mitä maa päällään kantaa.

Kanye on palkannut avukseet viisi hääsuunnittelijaa, ja juhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin, Femail First paljastaa.

Kimin äiti Kris Jenner tahtoisi, että häät kuvattaisiin Rikkaat Kardashianit -ohjelmaan, mutta Kanye on kieltänyt sen. Vaikka Kanye on vitsaillut, että heidän juhlansa tulee olemaan kuninkaallisiakin häitä suuremmat, ei hän tahdo tapahtumaa osaksi realitysarjaa. Kimin tuleva hääpuku on jo aiheuttanut spekulaatioita suunnittelijoiden kesken, mutta hänen yllään tullaan todennäköisesti näkemään neljä eri pukua muun muassa Ricardo Tiscilta tai Valentinolta.

Hiphop-tähti kosi hiljattain 33-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyttä realitykaunotarta pariskunnan perheiden ja ystävien edessä AT&T-puistossa San Franciscossa. Kanyen kerrotaan vuokranneen kosimistilannetta varten käyttöönsä kokonaisen stadionin.