Sisarpuoli leikkautti itsestään Lindsay Lohanin näköisen – tässä nolo lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa päihteiden käyttönsä johdosta. Vuosi sitten Lohanille paljastui, että hänellä on isänsä Michaelin salasuhteesta alkunsa saanut sisarpuoli Ashley Horn. Lindsay kuitenkin ilmoitti, ettei halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan.

18-vuotias Ashley ei ole ilmeisesti samaa mieltä, sillä hän on nyt käyttänyt peräti 25.000 dollaria kauneusleikkauksiin näyttääkseen Lindsaylta. Tulosta päästään nyt tarkastelemaan teinitytön bikinikuvissa, joiden perusteella yhdennäköisyys ei ole kovinkaan selvä. Ashley vahvisti US Magazine -lehdelle halunneensa muokata itsestään sisarpuolensa näköisen.

Michael ja Dina Lohanilla on edesmenneestä avioliitostaan neljä yhteistä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005.