Karmaiseva hääkakku: ”Kunnes kuolema meidät erottaa…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain poikkeuksellisesta hääkakusta, jonka toinen puoli oli koristeltu Batman-aiheiseksi ja toinen puoli oli klassisen kaunis ja valkoinen. Nyt netissä kiertää kuva vieläkin erikoisemmasta kakusta, joka varmasti pelästyttää jokaisen häävieraan.

Kakun koristeena toimivat nimittäin morsiamen ja sulhasen veriset päät ja niiden eteen on sommiteltu teksti: ”Kunnes kuolema meidät erottaa”. Redditissä alun perin julkaistu kuva on sittemmin nähty monen eri verkkomedian sivuilla, ja kuva on melko järkyttävä verilammikoineen ja irtileikattuine päineen.

Geekologie-sivuston mukaan kyseisen kakun tilannut pari on kotoisin Teksasin Austinista. Moni on veikannut, että pariskunta viettää kauhuelokuvateemaiset hääjuhlat vielä tämän halloweenin aikana.