Nina Agdalin bikinipeppu hipoo täydellisyyttä? Kuvat keräävät kehuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalaissyntyinen Nina Agdal seurustelee parhaillaan The Wanted -poikabändin laulajan Max Georgen kanssa. Parin lempi leiskuu, ja poppari ei ole kursaillut kehuessaan uusinta valloitustaan. Hän on sanonut Agdalia maailman kauneimmaksi tytöksi.

21-vuotias Nina esiintyy nyt The La Boheme -merkin bikineissä, joissa hänen hoikka vartalonsa tulee muotoineen parhaiten esille. Mallitähden yllä nähdään esimerkiksi käärmeennahkakuvioinen uima-asu, jossa on varsin antava kaula-aukko.

The Wanted -laulaja Max Georgea haastateltiin tällä viikolla OK!-lehteen. Hän kertoi tapailleensa Ninaa usean kuukauden ajan. Miehen mukaan parin suhde toimii, koska se alkoi ystävyydestä. Poptähti kehuu Agdalia hauskaksi ja säteileväksi tapaukseksi.