Voice: Viidakon tähtösten Iida lupasi suuseksiä: ”Saat joka päivä, jos…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vaaleahiuksinen kaunotar Iida Ketola tunnetaan muun muassa siitä, että hänet nähtiin Big Brother ohjelman 5. tuotantokaudella. Neito osallistui myös taannoin Viidakon tähtöset -realitysarjan 1. tuotantokaudelle.

Iida ei mitä ilmeisimmin ole Movember-tempauksen ystävä, sillä hän twiittasi aiheen tiimoilta vihjaavan viestin, joka lienee suunnattu naisen puolisolle Renne Korppilalle, joka tunnetaan myös Aamupoikana. Ketola kirjoitti Twitter-blogiinsa lupaavansa suihinoton joka päivä, mikäli osanottoa Movember-viiksikampanjaan ei tapahdu.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Iida Ketola työskentelee tällä hetkellä kampaajana ja luotsaa omaa hiusalan yritystä. Hänen siippansa Renne Korppila tunnetaan NRJ-radiokanavan juontajana. Pari osallistui taannoin yhdessä Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmasarjaan. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Voice.