Kim luopuu Kardashian-sukunimestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat äskettäin kihlasormuksia ja Kanye on jo väläytellyt järjestävänsä häistä kuninkaallisiakin juhlia suuremman tapahtuman. Hän on palkannut avukseen peräti viisi hääsuunnittelijaa.

Pariskunta sai kesäkuussa esikoislapsensa Northin, joka luonnollisesti otti isänsä sukunimen. Nyt Kanye on kertonut Ryan Seacrestille, että myös Kim ottaa häiden jälkeen West-sukunimen virallisesti käyttöönsä. Samassa haastattelussa räppäri paljasti iskeneensä silmänsä realitykaunottareen jo vuosia ennen seurustelua.

– Tiesin haluavani hänet naisekseni jo vuosien ajan. Muistan nähneeni kuvan hänestä ja Paris Hiltonista ja kysyin kavereiltani, että ovatko he nähneet tätä Kim Kar-dijonia, Kanye nauroi radio-ohjelmassa.

Kanyen mielestä hänen tuleva vaimonsa ansaitsisi oman tähden Walk of Famelle. Pariskunnan hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin.