Ryyppyputki päällä: David Arquette soitti kännissä radiolähetykseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David Arquette on helposti pulloon tarttuva mies, ja hänen tiedetään ratkenneen juomaan viimeksi sinkuksi jäätyään. Hän sai hiljattain myös potkut Something About Her -elokuvasta humalaisen käyttäytymisensä vuoksi.

Näyttelijä Courteney Coxin entinen aviomies David Arquette sai muutama vuosi sitten elämänsä järjestykseen ihastuttuaan reportteri Christina McLartyyn. Arquette on kuitenkin sittemmin jäänyt sinkuksi ja aloittanut juomaputkensa. 42-vuotias näyttelijä ei malta pysyä pois julkisuudesta edes kännisenä, ja nyt hän on soittanut suoraan radio-ohjelmaan.

David Arquette soitti Sirius XM -radioasemalle ja sanoi olevansa humalassa. Hän kertoi tuntemuksistaan entistä vaimoaan Courteney Coxia kohtaan ja ylisti yhdeksänvuotiasta Coco-tytärtään. Davidin mukaan Courteneylla on uusi mies. Lisäksi hän sopersi keskustelun väliin jotain Adolf Hitleriin ja natseihin liittyvää.

– Olen pahoillani. Pyydän anteeksi kaikilta kenen mielen olen pahoittanut. Olen kännissä ja aion olla huomenna selvinpäin, Arquette lupasi.

David Arquettelle kehkeytyi alkoholiongelma tämän erottua Courtney Coxista. Miehen kerrotaan harkinneen jopa itsemurhaa. Mies hoiti alkoholismiaan ja eron aiheuttamaa hermoromahdusta vuonna 2011 Betty Ford -klinikalla.