Millainen iltamenojen suunnittelija olet? Kenties joku näistä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jokainen on kokenut vastaavan tilanteen: kaveri pyytää sinua lähtemään seuraksi viikon päästä olevalle bändikeikalle, mutta et ole aivan varma omista suunnitelmistasi. Miten reagoit suunnitelmien tekemiseen – haluatko lyödä asioita lukkoon?

Buzzfeed-sivusto on tehnyt videon kyseisen aiheen tiimoilta. Pätkällä esitellään ihmisiä erilaisilla asenteilla varustettuna. Eräs sitoumuksia välttelevä nainen vastaa kysymykseen ehdottomasti ehkä, kun taas kiireisellä miehellä on kalenteri täynnä menoja seuraavaksi kuukaudeksi.

Tuore perheenäiti on kiinnostunut vain lapsistaan, kun taas sosiaalinen neitokainen varaa samalle illalle kaksi menoa. Kieltäytymistäkin on kahdenlaista. Osa sanoo suoraan, ettei pääse paikalle, toiset taas kiemurtelevat ja pyytelevät anteeksi kiireisyyttään.