Phoebe Price Halloween-tunnelmissa – esitteli kurpitsojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa, useiden plastiikkakirurgisten operaatioiden ja paljastavissa kuvissa poseeraamisen avulla.

Eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä Phoebe Price, joka on nyt kuvattu Halloween-aiheisissa kuvissa. Jättirinnoistaan tunnettu julkkistyrkky poseeraa otoksissa vihjailevasti laajassa kaula-aukossa, pidelleen käsissä isokokoisia kurpitsoja.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.