David Beckham perustaa jalkapallojoukkueen Miamiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että 38-vuotias David Beckham jäi eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan urastaan. Mies on ehtinyt potkimaan palloa muun muassa Manchester Unitedin, Real Madridin, Los Angeles Galaxyn, A.C. Milanin ja Paris Saint-Germainin joukkueiden riveissä.

Nyt Yhdysvaltojen Major League Soccerin apulaisjohtaja Dan Courtemanche on sanonut, että he ovat tavanneet Davidin kanssa uuden yhdysvaltalaisen joukkueen perustamisen tiimoilla. David Beckhamille on nyt tarjottu alennuksia perustamiskustannuksiin ja hänen omistamansa jalkapallojoukkueen liigamaksu olisi vain 25 miljoonaa dollaria. Jalkapallojoukkue tulisi toimimaan Floridan Miamissa.

Muotisuunnittelijana työskentelevän Victoria Beckhamin aviomiehenä tunnettu suosikkifutari David Beckham lopetti 20-vuotisen uransa toukokuussa ja hän muutti perheineen takaisin Lontooseen. David Beckham on viettänyt aikaa kameroiden edessä pian yhtä paljon kuin jalkapallokentillä, sillä hänet on nähty lukuisissa alusvaatemainoksissa.