Kate Upton toi seksiä ravitapahtumaan – tyylistä ei tingitty

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Kate Upton on eräs tämän hetken kuvatuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on mukana muun muassa Movember-kampanjassa. Hänet bongattiin äskettäin myös näyttävässä Halloween-asussa, jossa kaunotarta ei ollut tunnistaa.

21-vuotias Kate on seurapiirikaunotar, joka saa usein kutsuja erilaisiin kissanristiäisiin. Blondi osallistui juuri Melbourne Cup -ravitapahtumaan, jossa hän ihastutti punaisessa mekossa ja hatussa. Katsomossa istunut Upton onnistui tuomaan kilpailuihin mukaan sekä seksiä että tyyliä.

Kate Upton tuli tunnetuksi Sport Illustrated -lehden uimapukukuvista. Hänet nähtiin jokin aika sitten Vanity Fair -lehden 100. vuosipäivän numeron kannessa. Ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta deittaileva neito on paljastanut haastattelussa olevansa uskonnollinen ja tatuoineensa siksi ristin sormeensa.